Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Na 7 metara dubine

Kod Plavnika pronađeno tijelo nestalog slovačkog ronioca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo slovačkog ronioca P.C. (1961.), koji je nestao u utorak tijekom ronjenja u creskom akvatoriju, pronađeno je u četvrtak popodne u moru kod otoka Plavnika, izvijestili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

O pronalasku tijela 57-godišnjeg državljanina Slovačke u podmorju Plavnika dojavio je hrvatski državljanin I.K., voditelj ronjenja u istom ronilačkom klubu, u čijoj organizaciji je ronio i stradali Slovak.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom"

Na mjesto pronalaska tijela krenula su plovila Lučke kapetanije Rijeka i riječke Pomorske policije.

Temeljem iskaza voditelja ronjenja, tijelo su pronašli ronioci koje je on danas prevezao na otok Plavnik, a uočili su ga na oko sedam metara dubine, u blizini mjesta gdje se protekla dva dana tragalo za nestalim Slovakom.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru je o pronalasku izvijestila Lučku kapetaniju Rijeka i Pomorsku policiju Rijeka. Njihovi djelatnici su odmah isplovili kako bi preuzeli tijelo, koje će biti prevezeno u Grad Krk te dalje, u okviru policijske istrage o uzrocima stradavanja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene