Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlatar Bistrica

Kod 68-godišnjaka pronađeno 300 stabljika indijske konoplje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagorski policajci su na dvije parcele u vlasništvu 68-godišnjaka sa šireg područja Zlatar Bistrice pronašli ukupno 300 stabljika indijske konoplje visine između 20 i 160 centimetara.

Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu nakon toga policajci su izvršili i pretraga stana i drugih prostorija kojom se koristio 68-godišnjak te je tom prilikom pronađeno nekoliko PVC-e vrećica u kojima se nalazilo ukupno 306 grama opojne droge marihuana namijenjene za dalju prodaju na ilegalnom narko-tržištu, jedna digitalna vaga i plastična posuda u kojoj se nalazilo više komada sjemenki indijske konoplje i puška M-48 koju je nelegalno posjedovao.

Pročitajte i ovo Lucero López Maza Nasilje u Meksiku Užas na predizbornom skupu: U masovnoj pucnjavi ubijeno pet ljudi i kandidatkinja za gradonačelnicu Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

U policiji su nam rekli kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, pa nam zbog istrage zasad ne mogu dati više podataka. (Agencija VLM)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene