Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren uz kaznenu prijavu

Strava kod Koprivnice: Pijan metalnom šipkom pokušao ubiti brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Policijski službenici policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19–godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Pročitajte i ovo Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika Ivica Vlakić ivica vlakić Deset puta izbo brata nožem: Podignuta optužnica za pokušaj ubojstva protiv bivšeg dogradonačelnika

Sumnja se da je osumnjičenik u petak, 20. kolovoza oko 21 sat, u Drnju u obiteljskoj kući pod utjecajem alkohola od 1,64 promila 29–godišnjem bratu metalnom šipkom nanio teške tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene