Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavali kokain po klubovima

'Karika' razbila lanac šibenskih dilera kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija razbila je narkolanac u akciji kodnog naziva 'Karika'. u akciji su privedene četiri osobe dok su u pritvoru ostale tri osobe.

Pronađeno je 25 grama kokaina, 12 tisuća kuna, pištolj, te dokumentacija koja se odnosi na novčane transakcije, odnosno ulaganja kunskih i deviznih novčanih sredstava na bankovne račune, štedne knjižice, investicijske fondove i brokerske kuće u iznosima od milijun kuna i 250.000 američkih dolara. Glavni osumnjičeni je 45-godišnji Šibenčanin M.B. kojem pripada i spomenuta dokumentacija. Za njega policija tvrdi da je od srpnja do ovog vikenda preprodao 224 grama kokaina i zaradio 134 tisuće kuna. Neslužbeno saznajemo da je jedan od troje pritvorenih i vlasnik popularne šibenske diskoteke 'INSIDE' 51-godišnji V.V.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Ilustracija Razotkriveni Policija se oglasila o akciji s USKOK-om: Uhićeni su zaradili stotine tisuća eura, traže još jednog muškarca

'Glavni osumnjičeni 45-godišnjak iz Šibenika, u duljem vremenskom razdoblju kupovao je veće količine kokaina na području Splita te je preprodavao osobama u Šibeniku, Zablaću, Vodicama i Zadru, a prodaju je obavljao u svom domu ili je drogu dostavljao svojim automobilom i skuterom, među ostalim i trima osobama koje su vlasnici ugostiteljskih objekata u Šibeniku', rekao je načelnik odjela kriminalističke policije zdravko Sedlar. 

Akcija je započela u srpnju prošle godine kada je policija kod četiri osobe pronašla manju količinu kokaina i kada je utvrđeno da im je drogu prodao spomenuti M.B. Završni dio akcije započeo je u petak poslijepodne privođenjem M.B. i njegova dva suradnika, ali i još 20 osoba koje su od njih kupovale kokain. M.B. je kokain nabavljao u Splitu te ga osobno prodavao u Šibeniku ili preprodavao svojim suradnicima koji su prodavali po šibenskim klubovima. Izvršene su pretrage četiri stana, dva ugostiteljska objekta i četiri prijevozna sredstva, te je među ostalim pronađena manja količina droge i jedan pištolj sa streljivom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene