Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija i Hitna imaju pune ruke posla

Sudar dva ZET-ova autobusa, vozače morali izvlačiti vatrogasci; na A4 automobil završio na krovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na staroj karlovačkoj cesti dogodio se frontalni sudar dva ZET-ova autobusa, dok je na autocesti A4 došlo do slijetanja automobila.

Oko 6 ujutro dogodila se teška prometna nesreća na  staroj karlovačkoj cesti na dionici Lučko- Remetinec u kojoj su se sudarila dva ZET-ova autobusa. Teže su ozlijeđene tri putnice, a 18 osoba je zadobilo lakše povrede, doznaje se u zagrebačkim bolnicama.

Dvije putnice su zbog prijeloma rebara i koljena zadržane na liječenju u Kliničkoj bolnici 'Sveti Duh', dok je ostalih petero osoba zbrinutih u toj bolnici lakše ozlijeđeno pa će biti pušteni kućama, doznaje se od predstojnika Klinike za kirurgiju Žarka Rašića.

Od ravnateljice KBC 'Sestre milosrdnice' Vesne Šerić doznaje se da je u tu bolnicu, kojoj pripada i Klinika za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, zbrinuto devetero lakše ozlijeđenih, uglavnom zbog trzajne ozljede vrata.

U Centar za hitnu medicinu KBC-a Zagreb primljeno je pet osoba, od kojih jedna žena s teškim ozljedama, a ostali s lakim. Među ozlijeđenima nema djece.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

>> U prometu kolaps, doznajte gdje autobusi NE voze

Susjedi su nam na terenu ispričali kako su nesreću vidjeli dok su čistili snijeg. 'Taman sam se ustao i išao čistiti snijeg, oko 6 i 10 ujutro. Udarac se jako čuo i bilo je grozno za vidjeti puno krvavih glava', ispričao je jedan od susjeda. 

Kako doznajemo, s obzirom da je sudar bio frontalni, vozače su morali oslobađati vatrogasci. Susjedi su ispričali i kako su se prije ovog sudara druga dva autobusa uspjela izbjeći.

>>
Na Viru eksplozija pod automobilom

Jutros oko 9:30 na autocesti iz smjera Varaždina prema Zagrebu 33-godišnji vozač iz Čakovca iz zasad neutvrđenih razloga sletio je s ceste kod Brezničkog Huma. Kako doznajemo od glasnogovornice PU varaždinske Marine Kolarić očevid je u tijeku, a prema prvim informacijama nema ozljeđenih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene