Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglašen krivim

Kaos na prometnoj cesti: Vozio u suprotnom smjeru pa skrivio nesreću s 2,42 promila u krvi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Zagrebu je uhićen 42-godišnjak nakon što je vozio u suprotnom smjeru na Slavonskoj aveniji i pritom skrivio prometnu nesreću. Izrečena mu je kazna u iznosu 2370 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od četiri mjeseca.

"Jučer, 7. veljače oko 1:25 na kolniku Slavonske avenije kod Saschsove ulice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je skrivio 42-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u suprotnom smjeru južnim kolnikom Slavonske avenije.

Obavljenim očevidom i provedenim alkotestiranjem utvrđeno je da vozač upravljao pod utjecajem alkohola od 2,42 g/kg u organizmu.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić "PRIJATELJSKA EMOCIJA" Turudić otkrio prve poteze, odgovorio i bi li se opet našao s Mamićem. Komentirao i rad europskog tužitelja: "Zemljama koje to nemaju je bolje"

Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Curenje u Fukushimi otkriveno u srijedu Iscurila radioaktivna voda u nuklearnoj elektrani Fukushima

Na sudu je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu 2370 eura, kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom za kategoriju B u trajanju od četiri mjeseca", izvijestila je policija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene