Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća kod Virovitice

Prevrnuo se kamion i blokirao cijelu cestu: Vozač hitno prevezen u bolnicu

Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 3
Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 3 icv.hr
Aktualno Galerija Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 3 Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 3 Foto: icv.hr Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 4 Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 4 Foto: icv.hr Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 2 Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 2 Foto: icv.hr +0 Kod Virovitice se prevrnuo kamion (Foto: icv.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Obilaznica grada Virovitice zatvorena je zbog kamiona koji se prevrnuo na cesti.

U četvrtak u 6:12 na virovitičkoj obilaznici u blizini šećerane došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao kamion. Kamion se prevrnuo na bok, a u prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač koji je hitno prevezen u Opću bolnica Virovitica.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

"Radi se o kamionu novosadskih registracijskih oznaka koji se kretao od Gradine prema Pitomači i kojim je upravljao 40-godišnji vozač. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina", doznajemo od glasnogovornika PU virovitičko-podravske.

Informativni centar Virovitica neslužbeno doznaje da je kamion prešao na suprotnu stranu kolnika. Vozač je pokušao izbjeći slijetanje u kanal, ali se pritom prevrnuo na cesti. Zbog te prometne nesreće zatvorena je sjeverna obilaznica grada Virovitice od Korije prema šećerani, a vozila se preusmjeravaju kroz središte grada, javlja HAK.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene