Obilaznica grada Virovitice zatvorena je zbog kamiona koji se prevrnuo na cesti.

Galerija


U četvrtak u 6:12 na virovitičkoj obilaznici u blizini šećerane došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao kamion. Kamion se prevrnuo na bok, a u prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač koji je hitno prevezen u Opću bolnica Virovitica.

Vezani članci Prometna nesreća u Resniku (Foto: pozega.eu) - 3 Auto letio 50 metara, mladić jaukao od bolova, no samo je lakše ozlijeđen: "Pa vidite, motor mu je doslovno završio u krilu" Prometna nesreća (Foto: Facebook/V.J.) Pročitajte svjedočanstvo vozačice ispred koje se dogodila teška prometna nesreća i čija je reakcija dirnula mnoge

"Radi se o kamionu novosadskih registracijskih oznaka koji se kretao od Gradine prema Pitomači i kojim je upravljao 40-godišnji vozač. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina", doznajemo od glasnogovornika PU virovitičko-podravske.

Informativni centar Virovitica neslužbeno doznaje da je kamion prešao na suprotnu stranu kolnika. Vozač je pokušao izbjeći slijetanje u kanal, ali se pritom prevrnuo na cesti. Zbog te prometne nesreće zatvorena je sjeverna obilaznica grada Virovitice od Korije prema šećerani, a vozila se preusmjeravaju kroz središte grada, javlja HAK.