Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljski nasilnici

Istukao suprugu zbog soka, na policiju nasrnuo usisavačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljski nasilnici, 41-godišnjak iz Kaštela i 34-godišnjak sa šireg imotskog područja, nakon saslušanja kod istražnog suca pušteni su kućama.

Nasilni Kaštelanin zlostavljao je 64-godišnju majku. U više ju je navrata pijan napadao, vrijeđao, povlačio za kosu, izbacivao iz kuće, prijetio joj smrću.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Pravda za žene - 5 Nasilje nad ženama Zbog nasilnika s pozicije moći vodi borbu kojoj se ne nazire kraj: "Očito se njemu ništa ne može. Tko više ima, taj može sve"

Jučer je priveden te nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje. Izrečena mu je i zaštitna mjera temeljem koje je dužan jednom tjedno javljati se u policijsku postaju.

Puno agresivniji bio je 34-godišnji muškarac sa šireg imotskog područja koji je zlostavljao svoju 33-godišnju suprugu. Prekjučer je 'ispalio' zbog toga što mu kći nije napravila sok kakav je poželio.

Iskalio se u nazočnosti svoje četvero djece na supruzi koju je izudarao glavom u čelo. No to mu nije bilo 'dovoljno'. Kad su stigli policajci, uzeo je cijev od usisivača i nasrnuo na njih. Priveli su ga, a kako je bio iznimno rastrojen, odveli su ga na psihijatriju. Policajci su o svemu izvijestili Centar za socijalnu skrb u Imotskom, a premlaćenoj supruzi u bolnici su utvrdili tek lakše tjelesne ozljede. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene