Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijede kaznene prijave

Vaterpoliste sumnjiče za pokušaj silovanja Britanke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka iz Britanije prijavila je napad na Hvaru.

'Proteklu nedjelju u ranim jutarnjim satima na otoku Hvaru pet mladića pokušalo je silovati britansku državljanku', potvrdila je za Dnevnik.hr Marina Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. Naglasila je kako ne želi govoriti o identitetu Britanke ni o identitetu mladića, jer se radi o mlađoj punoljetnici, četiri maloljetnika i jednom mlađem punoljetniku. 'Protiv petorice mladića slijedi kaznena prijava za pokušaj silovanja', dodala je  glasnogovoronica Gudelj. Petorica osumnjičenih privedeni su u istražni centar Županijskoga suda u Splitu.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna Oko 5 ujutro na podu kafića Vlasnik kafića (34) i konobar (25) optuženi za silovanje Britanke na Paklenim otocima

Navodno se radi o juniorima vaterpolo kluba Mladost, koji su bili na pripremama u Starom Gradu na Hvaru. Iz PU splitsko-dalmatinske te navode nisu željeli komentirati. Mlada je Britanka, prema neslužbenim informacijama, zajedno s prijateljicom (21) bila u lokalnom hvarskom klubu, gdje su pile alkohol. Nakon izlaska iz kluba navodno je napadnuta, a pomoć je zvala njezina prijateljica. Djevojka je primljena na pregled u Klinički bolnički centar (KBC) u Splitu, gdje su joj utvrđene ozljede nogu. Izmjereno joj je 1,75 promila alkohola u krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene