Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog socijalne pomoći

Horor u Rijeci: Mrtvu majku godinama držao u stanu pa ga zapalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je osumnjičila 42-godišnjeg Riječanina da je u stanu u naselju Srdoči, gdje je prošle godine izazvao požar, godinama skrivao tijelo umrle majke i u njezino ime podizao socijalnu pomoć

Požar stana u zgradi u naselju Srdoči izbio je 22. rujna prošle godine, a vatrogasci su ga ubrzo ugasili. No u stanu je tada pronađeno tijelo preminule žene, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je požar izazvao 42-godišnjak, s ciljem prikrivanja činjenice da mu je majka mrtva nekoliko godina, a da on u njezino ime podiže novac, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Na taj način, sumnja policija, od Centra za socijalnu skrb podignuo je najmanje 24.000 kuna i za toliko oštetio državni proračun.

Tereti ga se za kažnjiva djela povrede mira pokojnika, dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom te prijevare, pa je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene