Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Grom udario u plažu i ozlijedio kupače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe - muškarac, žena i djevojčica koji su danas oko 17 sati ozlijeđeni pri udaru groma u gradsku plažu u Novom Vinodolskom, primljeni su u riječku bolnicu na Sušaku i svo troje su izvan životne opasnosti.

Trinaestogodišnja djevojčica iz Zaprešića, Zagrepčanin B. T. (54) i ženska osoba za sada neutvrđena identiteta ozlijeđeni su danas popodne kada je grom udario u plažu u Novom Vinodolskom, izvijestili su večeras iz PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječnici čine što mogu Novogodišnja šetnja plažom završila hororom: Djevojku (25) udario grom Slika nije dostupna Strašno VIDEO Munja udarila u plažu: Ubila 3 ljudi, među njima i 17-godišnjeg nogometaša

Grom je oko 17 sati udario u krošnju čempresa, došlo je do prijenosa elektriciteta na klupu i tlo, a potom na tri osobe koje su se ondje zatekle.

Prema ocjenama liječnika, svo troje ozlijeđenih su izvan životne opasnosti.

Ozlijeđena žena smještena je u šok sobu Jedinice intenzivnog liječenja na Sušaku, muškarac će ostati na promatranju u istoj bolnici, a djevojčica će biti prevezena u Dječju bolnicu Kantrida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene