Mirjana Jukić (Foto: rijeka.hr)
Mirjana Jukić (Foto: rijeka.hr)

Kako doznajemo iz PU primorsko-goranske, na tijelu nema tragova nasilne smrti, pa se ovaj slučaj ne povezuje ni s kakvim kažnjivim radnjama.


U ponedjeljak je u stanu u Rijeci pronađeno tijelo bivše gradske vijećnice Živog zida Mirjane Jukić.

Vezani članci Pljačkaši tijekom noći raznijeli bankomat u Rijeci (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) - 1 Eksplozija odjeknula na Kantridi: Pljačkaši raznijeli bankomat u Rijeci, oštećena i obližnja trgovina Anakonda (Foto: Screenshot) Podvodni susret s golemom anakondom prizor je koji nećete moći izbrisati iz pamćenja

Kako doznajemo iz PU primorsko-goranske, na tijelu nema tragova nasilne smrti, pa se ovaj slučaj ne povezuje ni sa kakvim kažnjivim radnjama.

"Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije i utvrđivanja točnog uzroka smrti", poručili su iz PU primorsko-goranske.

Mirjana Jukić (48) u riječko Gradsko vijeće ušla je prije dvije i pol godine, kada je Živi zid na lokalnim izborima koalirao s Akcijom mladih. Kako piše Novi list, Jukić se posebno angažirala kada je bila riječ o socijalnim pitanjima. Prošle je godine podržala proračun gradonačelnika Vojka Obersnela, zbog čega su je kritizirali kolege iz Živog zida.

Glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić kazao je za 24 sata kako im nije poznato što se dogodilo. 

"Ona je bila član stranke nekoliko godina, a od 12. mjeseca nije član stranke", kazao je Lukanić.