Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar zahvatio tri objekta

Gorjela gospodarska zgrada u Vrbovcu, nema ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru gospodarskog objekta, koji je izbio sinoć u Vrbovcu, Gornji Tkalec nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta je prema procjenama policije velika, izvijestila je PU zagrebačka.

Sinoć oko 21,10 sati u Vrbovcu, Gornji Tkalec iz neutvrđenog razloga došlo je do požara gospodarskog objekta veličine 32 puta 8 metara u vlasništvu 47-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

>> Kaznena prijava 31-godišnjaku zbog izazivanja požara na Vranskom jezeru

Požar se proširio i na susjedni gospodarski objekt veličine 20 puta 20 metara u vlasništvu 51-godišnjaka. Potom je požar zahvatio i treći gospodarski objekt u vlasništvu 46-godišnjakinje u kojemu zahvaćeno krovište koje je djelomično izgorjelo.

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Šteta je za sada neutvrđena, a prema procjenama policije radi se o većoj materijalnoj šteti.

Očevid će se obaviti tijekom današnjega dana. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene