Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugašen požar kod Sveučilišne bolnice

Izgorjelo 400 tisuća četvornih metara na lokaciji gdje treba doći Torcida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je izbio kod Sveučilišne bolnice u zagrebačkom naselju Blatu oko 9,45 sati i zahvatio 400 tisuća četvornih metara površine, ugašen je, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Zagreb.

Prema riječima zapovjednika smjene JVP Zagreb Domagoja Crnića, požar koji je zahvatio travu i raslinje oko Sveučilišne bolnice ugašen je i slijedi sanacija područja, a vatrogasci će i dalje dežurati na tom području zbog manjih sporadičnih požara.

Istaknuo je kako vatra nije došla ni blizu skladišnih prostora koji se tamo nalaze jer je vatrogasna služba djelovala promptno.

U gašenju požara sudjelovalo je oko 8 vatrogasnih vozila, a osim JVP Zagreb, požar su gasile ekipe Dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Botinec, Brezovica i Hrašće.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Ova lokacija je predviđeno za dolazak Torcide, uoči današnje utakmice između Dinama i Hajduka. U policiji su nam rekli da bi Torcida i dalje trebala tamo doći kako je predviđeno.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene