Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Godišnjica smrti Ružice Pavić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije točno godinu dana poginula je 19-godišnja Ružica Pavić koju je usmrtio pijani sin velikogoričkog tajkuna Hrvoje Žužić.

Na nju i njezinog mladića koji su se vozili u automobilu u punoj je brzini naletio pijani Hrvoje Žužić. Ružica je na mjestu poginula, a njezin dečko ostao invalid. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Hrvoje Žužić u lancima doveden na sud Slika nije dostupna Hrvoju Žužiću produljen pritvor

>> Pijani sin tajkuna usmrtio djevojku 

'Dolazim često. Ponekad osjetim da mi je lakše. Zapravo, svaki dan je sve gore. I tako iz dana u dan', rekla je Mirjana Pavić, majka tragično preminule Ružice.

'Danas ga je bolje ne pitati ništa. Danas je dan kad je on izgubio sve. Izgubio je svoju Ružu. Izgubio je ono za što je živio', rekao je Marinko Matijašić, Hrvojev otac.

Otkako je izgubio djevojku, na Hrvoju Matijašiću vidljivi su tragovi traume. Ne priča mnogo, izgubio je apetit, mršaviji je desetak kilograma. Od aktivnog sportaša i naočitog mladića postao je druga osoba.

Iako je mladom Žužiću u međuvremenu određeno pet godina zatvora, nedavno je izišao na slobodu zbog operacije ramena. Njezina obitelj je očajna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene