Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pravomoćno osuđen

Gdje će Horvatinčić odslužiti kaznu? "Za svakog zatvorenika se individualizira način izvršavanja "

Aktualno Galerija Kaznionica u Zagrebu - 2 Kaznionica u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kaznionica u Zagrebu - 5 Kaznionica u Zagrebu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Kaznionica u Zagrebu - 4 Kaznionica u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Kaznionica u Zagrebu - 3 Kaznionica u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kaznionica u Zagrebu - 1 Galerija 1/5 >>
I dalje se čeka službena potvrda u kojoj će kaznionici Tomislav Horvatinčić služiti zatvorsku kaznu zbog pomorske nesreće u kojoj su poginuli talijanski supružnici.

Sve glasnije spominje se kaznionica u Lipovici - Popovači. Podsjetimo, Horvatinčić je pravomoćno osuđen na četiri godine i deset mjeseci zatvora. Cijeli postupak temeljem kojeg se donosi odluka gdje će zatvorenik služiti zatvorsku kaznu, objasnila je prva žena uprave za zatvorski sustav i probaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odslužio kaznu Vođa radikalnih islamista u BiH Bosnić pušten na slobodu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije "nestao" Odvjetnik vozača kamiona osuđenog za nesreću u Novskoj otkrio zašto nije bio u sudnici na izricanju presude

"Za svakog zatvorenika se individualizira način izvršavanja kazne. Tu se procjenjuju razni medicinski, pravni kriminološki i pravni aspekti da se vidi na koji način i u kojim uvjetima osoba treba nastaviti izvršavati kaznu odnosno Centar za dijagnostiku daje svoj obrazloženi prijedlog i navodi ono kaznionicu i zatvor gdje smatra da bi osoba trebala služiti kaznu", objasnila je reporteru Domagoju Mikiću Jana Špero, iz Uprave za zatvorski sustav i probaciju.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene