Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto čitateljice: Bizarna nesreća u Humu zabočkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naša čitateljica poslala nam je fotografije prometne nesreće s mjesta na kojem, kako tvrdi, vozači ne poštuju nikakva prometna pravila.

Na cesti između Huma i Luga zabočkog na mjestu ispred Green Pub-a, ponovno se dogodila prometna nesreća, piše čitateljica. 

Pročitajte i ovo Policija Zadržan na liječenju U prometnoj nesreći teško ozlijeđen muškarac iz Slovenije Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja

'Nešto prije 7 sati u jutro, tišinu prazničnog jutra presjekao je oštar udarac i automobil je proletio kroz ogradu od udarca se okrenuvši na krov.

Ograda se još nije ni osušila od posljednjeg proleta automobila. 

Automobil se od udara u ograda okrenuo na krov, a vozačica je ispuzala iz njega. 

Škripa kočnica na toj cesti je učestali zvuk. Brzine se ne poštuju. Pješački prelazi kao da ne postoje. Masni kolnik, zavoj, kiša, nepažnja...', piše dalje čitateljica i pita se 'do kada će stanovnici mirnih prigradskih naselja Hum i Lug zabočki biti izvrgnuti teroru teškog prometa koji tutnji lošom i nepreglednom cestom prema županijskoj bolnici Bračak?'.

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila srećom nitko nije stradao.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene