Policija, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Policija, ilustracija (Foto: Gettyimages)

Filmska potjera u Zagrebu. Nakon što je policija utvrdila da muškarac vozi automobil pod utjecajem alkohola, on je pobjegao i počinio još niz prometnih prekršaja.


U subotu oko 2:20 policijaci su na raskrižju Ulice kneza Branimira i Mandlove ulice zaustavili osobni automobil marke Ford Focus koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak iz Koprivnice.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz) Policija traži očevice: U sudaru ozlijeđena dvojica policajaca Ilustracija (Foto: Getty Images) Za ovjeru se poslužila suprugovom diplomom: Kaznena prijava protiv učiteljice koja se zaposlila pomoću krivotvorine

Utvrdili su da je pod utjecajem alkohola od 0,82 promila. On je u jednom trenutku nastavio upravljanje automobilom i na znakove policajaca nije se zaustavio, već se nastavio kretati suprotnim smjerom. Prošao je na više upaljenih crvenih svjetala na semaforu, i to na ukupno 6 raskrižja, izvijestila je zagrebačka policija.

U bijegu pred policijskim službenicima osumnjičeni 34-godišnjak počinio je još nekoliko prekršaja u stjecaju (prijelaz preko uzdužne neisprekidane crte na kolniku, vožnja u suprotnom smjeru, naglo usporavanje – kočenje i drugo). Oko 2:35 na Čulinečkoj su ga cesti policijski službenici zaustavili, a budući da je prilikom dovođenja u policijsku postaju pokušao pobjeći, svladan je uz uporabu sredstava prisile.

Osumnjičenom je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da nije ozlijeđen, a nakon toga je smješten u posebne prostorije na otrežnjenje. Nakon prekršajne obrade prepraćen je na Prekršajni sud u Zagrebu. Zbog počinjenih prekršaja sudac ga je kaznio ukupnom novčanom kaznom u iznosu većem od 23.000 kuna, kao i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom kategorije B u trajanju od 12 mjeseci.

Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!