Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Snažna eksplozija probudila Vinkovčane, ozlijeđena jedna osoba: "Mislili smo da grmi, svi su bili uplašeni"

Eksplozija u Vinkovcima (Foto: čitatelj Dnevnik.hr)
Eksplozija u Vinkovcima (Foto: čitatelj Dnevnik.hr) ?itatelj Dnevnik.hr
Aktualno Galerija Eksplozija u Vinkovcima (Foto: čitatelj Dnevnik.hr) Eksplozija u Vinkovcima (Foto: čitatelj Dnevnik.hr) Foto: ?itatelj Dnevnik.hr Eksplozija u Vinkovcima (Foto: Čitatelj) Eksplozija u Vinkovcima (Foto: Čitatelj) Foto: ?itatelj +0 Eksplozija u Vinkovcima (Foto: Čitatelj) Galerija 1/3 >>
Noćas oko ponoći došlo je do eksplozije u Strossmayerovoj ulici u Vinkovcima.

Ispred stambene zgrade u Strossmayerovoj ulici 12 u Vinkovcima došlo je do eksplozije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Poginuli mladići, vozač se BMW-om zabio u stablo? "Znam dečka, nedavno je kupio auto, nikada nije divljao po cesti"

"Nema teže stradalih osoba, jedna osoba zatražila je liječničku pomoć zbog porezotina, a nakon očevida bit će poznato više informacija", rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Na fotografiji koju nam nam je poslao čitatelj vidljiva su velika oštećenja na samoj zgradi. Uzrok eksplozije policija još uvijek ne otkriva, no potvrdili su kako se eksplozija dogodila na pročelju stambene zgrade, te da je od siline eksplozije oštećeno više vozila, kao i samo pročelje zgrade.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

"Mislili smo da grmi"

"Nismo znali što se dogodilo, dosta je odjeknulo, mislili smo da grmi", rekao nam je jedan stanovnik Vinkovaca koji živi oko kilometar dalje od mjesta eksplozije. Unatoč tome, stakla u njegovom stanu su se zatresla, a nedugo potom je na lokalnom portalu vidio da se ne radi o grmljavini već o detonaciji. Sjeo je u auto i otišao vidjeti što se dogodilo.

"Ispred zgrade okupilo se pedesetak ljudi. Svi su bili uplašeni. Mislim da je netko od policije potvrdio da se radilo o bombi, a ne o eksploziji, recimo, plinske boce ili nečeg sličnog", ispričao nam je čitatelj.

Iako policija zasad kaže tek da se eksplozija dogodila ispred zgrade, među okupljenima se pričalo da je možda bila bačena na balkon, na kojem se vide velika oštećenja. Prema nepotvrđenim informacijama u stanu koji je pretrpio najveća oštećenja živi majka s djecom.

Osim policajaca, na mjestu su već bili i vatrogasci i kola hitne pomoći, ali ozlijeđene nije vidio. Osim velikih oštećenja na zgradi ispred koje se eksplozija dogodila, stakla su popucala čak i na zgradi koja se nalazi preko ceste, kao i na automobilima koji su bili parkirani u blizini. 

Snažna detonacija je uzbunila dobar dio Vinkovčana. "Cijeli se grad probudio, vidio sam da su svjetla bila upaljena i staroj i novoj bolnici", kaže naš čitatelj.

Aktualno Koncerti, izbor za miss, barovi... Evo u čemu će Zagrepčani ovo ljeto uživati na obalama Save Zagreb na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Zagreb na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Robert (Foto: Dnevnik.hr) Robert (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zuhal Kol (Foto: Dnevnik.hr) Zuhal Kol (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Tedi Lušetić (Foto: Dnevnik.hr) Tedi Lušetić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Sanja Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Koncerti, izbor za miss, barovi... Evo u čemu će Zagrepčani ovo ljeto uživati na obalama Save 1/5 >>
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene