U požaru u garaži u ulici Viktora Vide u Splitu dvije su osobe teško ozlijeđene.


Dvije su osobe teško ozlijeđene koji je u ponedjeljak malo iza 20 sati izbio u garaži u Ulici Viktora Vide u Splitu.

Vezani članci Jakov Prkić U ponedjeljak konstituiranje splitskog Gradskog vijeća, objavljeno i tko će biti prvi predsjednik Eksplozija bankomata, ilustracija U Poreču i Taru tijekom noći eksplodirali bankomati

Iz splitske policije su sinoć potvrdili da su malo iza 20 sati dobili dojavu o požaru koji je izbio na automobilu u garaži u Ulici Viktora Vide, te su na teren izašli policajci i vatrogasci koji su gasili požar. 

 Uzrok požara još uvijek se utvrđuje. 

 

U utorak ujutro iz policije su poručili kako su ozlijeđena dva mladića rođeni 1998. i 1989. godine. Obojica imaju teške tjelesne ozljede i opekotine.

Prve informacije objavila je Slobodna Dalmacija navodeći da se radi o eksploziji u trgovini guma tvrtke Motobox u Vukovarskoj ulici u Splitu. Ulica Viktora Vide nalazi se u neposrednoj blizini Vukovarske ulice. U policiji, međutim, tvrde da se požar nije dogodio u trgovini, već u garaži u kući.

Policija nije potvrdila ni eksploziju, već samo požar. Slobodna Dalmacija, međutim, navodi izjave svjedoka koji tvrde da je eksplodirao automobil nakon čega su vidjeli trojicu muškaraca kako trče prema dvorištu s vidljivom ozljedama po licu.