Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećeno vozilo i fasada

Eksplozija u dvorištu obiteljske kuće u Karlovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očevidom i kriminalističkom istragom utvrđeno je kako je 30-godišnji Karlovčanin jutros u karlovačkome naselju Orlovcu u dva dvorišta bacio dvije ručne bombe M 75, a u eksploziji jedne od njih učinjena je šteta, izvijestila je večeras karlovačka Policijska uprava.

U eksploziji prve bombe u dvorištu obiteljske kuće 51-godišnje Karlovčanke oštećeni su automobil i fasada, a u eksploziji druge bombe u dvorištu počiniteljeve susjede 30-godišnje Karlovčanke nije bilo štete, ali je on prije nego što je bacio bombu oštetio vrata na kući. Od glasnogovornice karlovačke Policijske uprave Tamare Grčić doznaje se da se počinitelj s oštećenima prije posvađao. Bombe je bacio pod utjecajem alkohola nakon višednevnih prijetnja, ali motivi zasad nisu poznati.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Ilustracija Vatrogasci na terenu Novi incident u centru Zagreba: Komad fasade ponovno pao na ulicu

>> Učili sina i njegove prijatelje kako se izrađuju bombe

Počinitelj će uz prijavu za četiri kaznena djela biti priveden na ispitivanje u istražni centar karlovačkoga Županijskog suda, priopćila je večeras policija. Kaznena se prijava odnosi na djela opće opasne radnje ili sredstva dovođenjem u opasnost života i imovine, prijetnje, uništenje i oštećanje tuđe stvari te na nedopušteno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene