Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća u Kutini

Radili na krovu: Dvojica radnika pala s visine od 20 metara, zadobili ozljede opasne po život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici su sa zgrade pali tijekom radova na krovu. S teškim ozljedama opasnima po život prevezeni su u sisačku Opću bolnicu

Tijekom radova na krovu zgrade u Ulici kralja Petra Krešimira u Kutini u srijedu oko 13.30 sati dvojica radnika tvrtke s područja Lepoglave, u dobi od 23 i 38 godina, pala su s visine od oko 20 metara.  

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Sisku u suradnji s inspektoricom zaštite na radu i policijskim službenicima PUsisačko-moslavačke, je utvrđeno da su 23-godišnjak i 38-godišnjak na ravnom krovu stambene zgrade, uz pomoć dizalice s metalnom konstrukcijom (građevinskog krana) radili na izolaciji krova. Za sada na neutvrđen način konstrukcija se prevrnula i pala, a s njom i dvojica radnika, i to s visine od oko 20 metara na betonsku površinu.

Nakon pružene liječničke pomoći prevezeni su u sisačku Opću bolnicu gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene