Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog verbalnog i fizičkog obračuna protiv zaštitara Milanke Opačić podignut je optužni prijedlog.


Dubrovačka policija potvrdila je incident koji se dogodio u Dubrovniku u noći s četvrtka na petak. U incidentu su, kako doznajemo, sudjelovali i djelatnici MUP-a, raspoređeni na čuvanje potpredsjednice Vlade Milanke Opačić, koja je tijekom blagdana boravila u tom gradu.

Vezani članci Doc. dr. sc. Špiro Janović, stalni sudski vještak za psihijatriju (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatski profiler objasnio zašto netko izgubi kontrolu i počini najgore zločine Policijski očevid u Dubrovniku na mjestu trostrukog ubojstva (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 2 Cure novi detalji o ubojici iz Dubrovnika: Je li jedan e-mail bio okidač strašnog zločina, kakvog Dubrovčani ne pamte?

Sigurnjaci su izašli van u svoje slobodno vrijeme nakon obavljenih poslova pružanja zaštite.

'Ministrice Opačić, što ste radili tri godine?'

U tri ujutro, kako nam je u telefonskom razgovoru potvrđeno iz policije, u klubu - a potom i ispred njega došlo je do verbalnog sukoba te fizičkog naguravanja dvoje gostiju s jednim od djelatnika MUP-a.

Pozvana je policija, uzete su izjave prisutnih sudionika i očevidaca. Rezultat je optužni prijedlog protiv dvoje gostiju i jednog djelatnika MUP-a za remećenje javnog reda i mira.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook