Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Liječnici Opće bolnice Dubrovnik bore se za život teško ozlijeđenog Cvijeta Jozovića (37) iz Dubrovnika kojega je danas popodne oko 15.30 sati, navodno bez ikakvog povoda, nožem probio Dubrovčanin Mihajlo Mišo Kopriva (47).


Nemili događaj dogodio se u vrlo frekventnom dijelu Dubrovnika, u neposrednoj blizini poslovnice Hypo Alpe Adria banke u Gružu, u vrijeme dok je napadnuti Cvijeto Jozović sjedio na terasi kafića Song uz nogostup i pio piće.

Vezani članci Cijepljenje u Dubrovniku - 2 Započelo cijepljenje turističkih djelatnika: "Sada je na svima nama da se odgovornim ponašanjem nađemo na zelenim listama" Jelena Karleuša Kontroverzna srpska pjevačica nastupila u Dubrovniku u sado-mazo izdanju, pohvalila se videom iz hotelske sobe

Prema iskazima očevidaca, koji poznaju obojicu aktera ovog nemilog i nezapamćenog događaja u Dubrovniku, navodno je Mišo Kopriva koji je potvrđuju nam, bio psihički nestabilan i liječen po bolničkim ustanovama zbog svojih zdravstvenih problema, u prolazu nasrnuo na Jozovića ubovši ga nožem.

Jozović je, pričaju očevici, sjedio s društvom, leđima okrenut prema nogostupu i cesti, a Kopriva mu je prišao sa leđa i preko ramena ga ubo u predio trbuha. 

Kopriva je nakon uboda na mjestu događaja odbacio nož, a riječ je o velikom kuharskom nožu čija je oštrica duga otprilike dvadesetak centimetara, i koji je pronađen dijelom sa odlomljenom ubodnom stranom noža.

Očevice su prepričali teške scene ranjenog Jozovića dok je čekao medicinsku pomoć. Nakon uboda, inače mirni Mišo Kopriva odšetao je u pravcu dubrovačke luke, a policijski službenici uhvatili su ga navodno ispred Hotela Petke gdje su ga zatekli kako sjedi.

Teško ranjeni Jozović hitno je operiran.