Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dubrovnik: Aktivirana bomba pod vozilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 3 sata u Tivatskoj ulici u Dubrovniku, na parkiralištu je nepoznati počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu ispod parkiranog osobnog vozila marke Audi A6. Ozlijeđenih nema.

Policija još uvijek ne zna tko je podmetnuo eksplozivnu napravu. Istraga je u tijeku. Uslijed eksplozije više je parkiranih vozila oštećeno. Kriminalistička obrada je u tijeku. 

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

'Danas, 5. veljače oko 3 sata na parkiralištu ulice Kivatska bb, u Dubrovnik, nepoznati je počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu ispod parkiranog osobnog automobila. Uz taj, na parkiralištu je od eksplozije stradalo još nekoliko vozila. Kriminalistička obrada je u tijelu, a još se čekaju rezultati vještačenja', kazao je Ivan Kukrika iz PU dubrovačko-neretvanske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene