Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija apelira na roditelje

U manje od 30 dana drugi slučaj u Vinkovcima: Struja s krova vagona udarila 15-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vinkovcima je od strujnog udara na krovu vagona teško stradao 15-godišnji dječak, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija. Upućen je i apel roditeljima, jer to je drugi slučaj teškog stradavanja u manje od mjesec dana.

Popevši se sinoć na krov teretnog vagona koji je bio zaustavljen na prijelazu u vinkovačkoj Dugoj ulici, 15-godišnjaka je zahvatio strujni krug i bacio na tlo. Zbog izloženosti strujnom krugu dječak je zadobio opekline te je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima, navodi policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba Slika nije dostupna Teško ozlijeđen Vinkovci: Dječak (11) se popeo na teretni vagon, preživio strujni udar

>>Vinkovci: Dječak (11) se popeo na teretni vagon, preživio strujni udar


Slična nesreća dogodio se u Vinkovcima prije manje od mjesec dana, kada je penjući se na vagon na vinkovačkom željezničkom teretnom kolodvoru, od strujnog udara teško ozlijeđen 11-godišnji dječak. Policija apelira na roditelje da skrenu pojačanu pozornost djeci na opasnosti od penjanja na željezničke vagone.

'Naši kontakt policajci redovito obilaze područje grada uz željezničku prugu, ali je, bez suradnje s roditeljima, teško spriječiti ovakve situacije. Djeci je penjanje na vagone očito izazov te ne slute kolikoj su i kakvoj opasnosti izložena', kazao je Hini glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.(HINA)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene