Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bračulj dao iskaz

DORH ispituje prijavu protiv Keruma zbog prijetnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prostorijama splitskog Državnog odvjetništva svoj je iskaz u 11 sati počeo datvati 69-godišnji Orel Bračulj, koji je Keruma prijavio zbog prijetnji.

Željko Kerum jučer je u Splitu izgubio živce i izvrijeđao 69-godišnjeg Bračulja, koji je događaj ispričao policiji i novinarima.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Kaznena prijava protiv redatelja Dalibora Matanića - 1 DORH istražuje Pala je prva kaznena prijava u slučaju Dalibora Matanića: "Sve te žrtve će ostati obilježene za ostatak svog života"

Bračulj kaže da je jučer prilikom ulaska u trgovački centar Joker nosio kantu s ribom. U Centru je želio popiti kavu, te je kantu s ribom za mačku i torbu stavio na stolac u kafiću i otišao pozvati knobara. Taj je prizor vidio Kerum i jako se razljutio.

>> Kerum 69-godišnjaku: 'P... ti mile matere, ti si nitko i ništa, ubit ću te kad tad'

'Pogledajte da u kanti slučajno nije bomba, rekao je Kerum svojim zaštitarima', ispričao je Bračulj, a kad je 69-godišnjak odgovorio da je sve u redu, da su to njegova kanta i torba, Kerum mu je počeo psovati majku i prijetio da će ga zadaviti.

'Rekao mi je 'p... ti mile m..., j... ti majku us..., ti si nitko i ništa, ti si agent Udbe, ubit ću te kad tad, sigurno'. Napad su, rekao je Bračulj, spriječili Kerumovi tjelohranitelji. Bračulj je sve prijavio policiji.

Bračulj je tvrdio da je Kerumu dao u podnajam prostor u kojem je on bez računa i dokumenata prodavao šećer, ulje i druge namirnice.

Splitom se proširila i vijest kako je Željko Kerum iz obiteljske tvrtke otpustio sestru Nevenku Bečić. Kako je on gradonačelnik, a Bečić predsjednica gradske skupštine, zanimljivo je kako će oni surađivati u gradu.

Novinari su o tome pitali gradonačelnikova zamjenika Juru Šundova koji je bio na protokolarnom primanju zapovjedništva broda talijanske ratne mnornarice. Šundov je nerado komentirao i sve što se ovih dana događa oko Keruma.

'Znam da ga često puta optužuju, prijavljuju, pa tako i ovdje u ovoj zgradi, dolazi DORH. Mi smo ušli u četvrtu godinu našeg mandata, nikakvih prijepora ili kažnjivih djela nije bilo. Dakle, puno buke, a na kraju ništa od rezultata', kazao je Jure Šundov, zamjenik gradonačelnika Splita.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene