Zbog dojave o eksplozivnoj napravi nešto prije 14 sati policija je evakuirala Importanne centar u Zagrebu pokraj Glavnog kolodvora, potvrdila nam je policija.

Galerija


Zbog dojave o eksplozivnoj napravi nešto prije 14 sati policija je evakuirala Importanne centar u Zagrebu pokraj Glavnog kolodvora, potvrdila nam je policija. Intervencija je završila oko 16 sati kad je policija utvrdila da se radi o lažnoj dojavi te ponovno puštaju ljude u pothodnik. Osim centra policija je s psima pretraživala i okolicu.

Vezani članci Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, policija istražuje slučaj Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade, teško je ozlijeđen: "Samo je ležao i mislila sam da je gotov. To je bio grozomoran zvuk željeza"

"Nitko ne može proći, kažu da je bomba", javila nam je čitateljica.

"Oko 15h su nam rekli da izađemo van iz centra. Ogradili su ga trakom i nitko nam ništa ne govori. Svi smo izašli van i čekamo", rekla nam je zaposlenica jedne trgovine u centru.