Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovačka policija u subotu navečer dobila je dojavu da je u Uvalu Sobra na Mljetu doplutalo truplo na kojem nema ekstremiteta.


Policija je truplo brodom Lučke kapetanije dovezla u grušku luku u subotu oko 22, 30 sati, piše Dubrovniknet. Policija je očevidom utvrdila da se radi o ljudskom lešu kojem zbog raspadajućeg stanja nije moguće utvrditi spol, javlja PU dubrovačko-neretvanska.  Leš je prevezen na Odjel patologije Opće bolnice Dubrovnik gdje će se izvršiti obdukcija.

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović Predsjednik Milanović optužio MORH za curenje informacija i uputio savjet premijeru: "Ako možeš, leti, to je dobro za strah i za živce" Kod Mljeta snimljene pijavice Nestabilno na jugu: Na otvorenom moru kod Mljeta formirale se dvije pijavice

Stanovnici Mljeta su užasnuti jer ih je ovaj događaj prisjetio na slučajeve od prije nekoliko godina kada je u blizini njihova otoka pronađeno više tijela. Tada su krenula medijska nagađanja o obračunima na švercerskim brodovima koji plove otvorenim morem i strujama koje trupla donesu na obale Mljeta. Ovoga puta nagađa se da bi moglo biti riječ o trećoj muškoj osobi koja je bila na barci što se potopila u dubrovačkom akvatoriju, a s koje je jedan Albanac pronađen živ dok se drugi utopio.