Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga privela

Djeca na Krku se obračunala s pedofilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je jučer oko 19 sati u autokampu Ježevac na otoku Krku privela 57-godišnjeg njemačkog državljanina Halla Klausa Jurgena kojeg se tereti za seksualno zlostavljanje 14-godišnjaka.

Samom uhićenju je prethodio nesvakidašnji prizor na plaži kojem su svjedočili i policajci koji su intervenirali. Ovog 57-godišnjeg Nijemca u petak oko 19 sati napala su djeca koja su  ga počela tući i vikala mu 'pedofil, pedofil'. Nakon što su ga spasili od malih napadača, policajci su provjerom identiteta utvrdili kako se uistinu radi o pedofilu. Sumnjiči ga se da je dodirivao jednog 14-godišnjeg dječaka.

Pročitajte i ovo Zlostavljač bez kazne (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zlostavljači pedofili bez kazne Kad se seksualni predator jednom zaposli i prođe kontrolu – do mirovine može biti potpuno miran Ljutiti stanovnici uhvatili odbjegle pedofile: Vezali ih za klupu, istukli metalnim šipkama i zalili plavom bojom (Foto: Belfast Telegraph) Građansko uhićenje Ljutiti stanovnici uhvatili odbjegle pedofile: Vezali ih za klupu, istukli metalnim šipkama i zalili plavom bojom

Uhićeni Nijemac je po zanimanju odgojitelj, a na Krk je došao sa štićenicima popravnog doma iz Njemačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene