Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U VINEŽU

Detalji tragedije u Istri: Dijete se utopilo u bazenu na napuhavanje u kojem je bilo 20-ak centimetara vode...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija oko 13 sati dobila je dojavu o neuspjelom pokušaju reanimacije jednoipolgodišnjeg djeteta. Prema neslužbenim informacijama, utopilo se u bazenu na napuhavanje.

Dijete od godinu i pol danas se u Istri utopilo u bazenu na napuhavanje u kojem je bilo 20-ak centimetara vode. Obitelj se prije pola godine iz Krapnja doselila u Vinež, a živjeli su u iznajmljenoj kući, javlja Glas Istre.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Tragedija se dogodila danas malo poslije podneva, a roditelji su odmah otišli na labinsku hitnu pomoć, gdje su liječnici pokušali reanimirati dijete, ali nije mu bilo spasa.

Glasnogovornica PU istarske Suzane Sokač rekla je kako je policija oko 13 sati zaprimila dojavu od labinske hitne pomoći o pokušaju reanimacije jednoipolgodišnjeg djeteta, ali da nažalost reanimacija nije uspjela te je dijete preminulo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene