Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Istarska policija oko 13 sati dobila je dojavu o neuspjelom pokušaju reanimacije jednoipolgodišnjeg djeteta. Prema neslužbenim informacijama, utopilo se u bazenu na napuhavanje.


Dijete od godinu i pol danas se u Istri utopilo u bazenu na napuhavanje u kojem je bilo 20-ak centimetara vode. Obitelj se prije pola godine iz Krapnja doselila u Vinež, a živjeli su u iznajmljenoj kući, javlja Glas Istre.

Vezani članci Beba Regijom se širi preslatki video: Pitala djevojčicu tko je šarao po zidu, njezin je odgovor urnebesan Odsjaj na zidu Ako djeluje na mački, zašto ne bi na djetetu? Jedan tata smislio jednostavan način zabavljanja kćeri

Tragedija se dogodila danas malo poslije podneva, a roditelji su odmah otišli na labinsku hitnu pomoć, gdje su liječnici pokušali reanimirati dijete, ali nije mu bilo spasa.

Glasnogovornica PU istarske Suzane Sokač rekla je kako je policija oko 13 sati zaprimila dojavu od labinske hitne pomoći o pokušaju reanimacije jednoipolgodišnjeg djeteta, ali da nažalost reanimacija nije uspjela te je dijete preminulo.