Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drugi vozač kritično

Detalji stravične nesreće u Gajnicama: Napušeni mladić skrivio nesreću pa bježao više od kilometra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bosanskohercegovački državljanin Eldin H. (25), koji je u ponedjeljak izazvao prometnu nesreću u zagrebačkim Gajnicama, vozio je pod utjecajem opijata i još uvijek odbija surađivati s policijom i liječnicima.

Mladić koji je skrivio tešku nesreću hospitaliziran je u KB Sveti Duh zbog unutarnjih ozljeda, no odbija bilo kakve operativne zahvate.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Vozač Seat Altee, u čiji je automobil Eldin udario vozeći u suprotnom smjeru, još uvijek je u kritičnom stanju, piše Jutarnji list

Policijski očevid je utvrdio da je Eldin H. Opel Astrom oko 11:35 u Ilici kod broja 351 naletio na Seat Alteu koja je u bila zaustavljena. Nakon sudara Eldin se polukružno okrenuo i nastavio dalje no ubrzo je desnim kotačem udario u rubnjak, sletio s ceste na nogostup i zabio se u Daciju koja je zbog kvara bila zaustavljena na nogostupu.

Nakon toga je nastavio bježati po Aleji Blogne no naišao je na kolonu koju je odlučio preteći pa je ušao u suprotni smjer i dolaskom do križanja s Ulicom Medpotoki udario frontalno u Seat Alteu koja se od siline udarca okrenula na krov i udarila u Uberov Golf u kojem su, osim vozača, bili majka i dijete.

S Astre je otpao lijevi kotač, a automobil se nakratko prevrnuo na lijevi bok i zaustavi nasred ceste nakon čega se i zapalio. Eldin je, unatoč ozljedama, počeo bježati, a građani su ga sustigli tek nakon što je pretrčao po pruzi više od kilometra. U bolnici je odmah priznao da je konzumirao marihuanu, piše Jutarnji list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene