Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula

Policija objavila detalje teške prometne nesreće u Poreču: Francuz pretjecao automobile pa udario u kamion koji je od siline udarca završio u kanalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje prometne nesreće u kojoj je u petak u Poreču poginuo 45-godišnji Francuz.

 Istarska je policija objavila detalje prometne nesreće koja se u petak u popodnevnim satima dogodila na cesti Tar-Poreč. U nesreći je život izgubio 45-godišnji muškarac iz Francuske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teške prometne nesreće na dva kraja Hrvatske: Jedna osoba poginula, još jedna završila u bolnici Policija, ilustracija U Slavoniji Pijan sletio s ceste pa "pokosio" sve pred sobom, od auta do ravjetnog stupa i ograde

Nesreća se dogodila kada je Francuz Audijem počeo pretjecati druga vozila, a kada se vraćao u svoju prometnu traku zbog neprilagođene brzine i izbjegavanja udara u zadnji dio automobila Toyota, kojim je upravljao 49-godišnji Talijan, skrenuo je na suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom automobila udario u teretno vozilo kojim je upravljao 49-godišnjak.

Nakon sudara s kamionom, udario je u Toyotu te su se oba automobila zarotirala na kolniku, a kamion je od siline udarca odbačen u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći francuski vozač je od zadobivenih teških ozljeda smrtno stradao, a njegova 45-godišnja suvozačica, francuska državljanka i vozač teretnog vozila lakše su ozlijeđeni.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije. Osim policije, na mjestu događaja intervenirali su i porečki vatrogasci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene