Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači, oprez!

Crni blagdani na cestama: U dva dana sedmero mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crni dan bio je na hrvatskim cestama. U teškim prometnim nesrećama poginulo je čak sedmero ljudi.

Jučer u prijepodnevnim satima do nesreće je došlo na cesti Vozilići-Pazin, u blizini mjesta Čambarelića, izvijestila je istarska policija. Dostavno vozilo prešlo je na suprotni vozni trak izlazeći iz zavoja te se izravno sudarilo s osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Teško ozlijeđeni vozač umro je na putu do bolnice, a lakše je ozlijeđeno nekoliko osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lošinj i Gorski kotar Dvoje poginulih u prometu na području PU primorsko-goranske Slika nije dostupna Zaredale teške nesreće Smrt na cestama: Poštujte osnovna pravila i savjete koji Vam mogu spasiti život!

>> Dubrovnik: U nesreći poginuo stariji muškarac

>> Prešao u suprotni trak i uzrokovao smrt vozača

Neprilagođena brzina krivac je i za tešku prometnu nesreću koja se dogodila u naselju Hampovici pokraj Koprivnice. U nesreći je na mjestu poginula putnica, a vozač je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Teška nesreća dogodila se sinoć kod Dubrovnika na državnoj cesti D8 poginuo je stariji muškarac, prve su informacije o ovom nesretnom događaju.

U mjestu Koska na putu prema Valpovu sinoć se mladi vozač automobilom zabio u drvo i na mjestu poginuo.

Još se jedna teška nesreća danas se dogodila pokraj Varaždina, u mjestu Bortolovec. Vozač je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i nekoliko se puta prevrnuo. Vozač je na mjestu ostao mrtav.

U naletu osobnog vozila na cesti osječke obilaznice prema Antunovca kod deponije Lončanica, jučer je smrtno stradao 48-godišnji pješak I.B.

U slijetanju u kanal kraj ceste i udara u betonski stup u poslijepodnevnim satima u Slatini poginula je jedna osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene