Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čazma: Pješakinju ubio kotač otpao u vožnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U neobičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Čazmi na mjestu je poginula 76-godišnja pješakinja kad ju je udario kotač otpao od priključnoga vozila i odbacio je na metalni nosač prometnog znaka.

Prometna nesreća dogodila se oko 8,45 sati u Čazmi kad je 56-godišnjem vozaču koji je upravljao vučnim i priključnim vozilom iz smjera Gornjeg Draganca prema Ivanić Gradu s desne strane priključnoga vozila otpao kotač, koji se nastavio kretati desnom stranom kolnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Istri Sudarila se dva auta, jedan se odbio i naletio na pješakinju: Izvlačili su je vatrogasci Slika nije dostupna Smrtno je stradala Pješakinja poginula u naletu kombija

Kotač je najprije udario u stražnji dio kombija parkiranog uz kolnik na travnatoj površini, a zatim u pješakinju koja je bila na rubniku. Pješakinja je leđima udarila u metalni nosač prometnog znaka i od ozljeda umrla na mjestu nesreće.

Vozač je nastavio vožnju, a zaustavili su ga ivanićgradski policajci koji su obavili očevid s policajcima iz Čazme.

Istražna sutkinja bjelovarskoga Županijskog suda zatražila je obdukciju na Odjelu patologije bjelovarske Opće bolnice.

Alkotestom nije utvrđeno da je vozač bio pod utjecajem alkohola, a uzeti su mu uzorci krvi i urina radi detaljnije analize.

Općinskome državnom odvjetništvu u Bjelovaru o toj će se nesreći poslati posebno izvješće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene