Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za ratne zločine

Brodarac, Milanković i Bošnjak kod suca u Osijeku na ispitivanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na novinarski upit kako se osjeća Brodarac je, ne okrećući se, samo podigao ruke u lisičinama iznad glave.

Trojka osumnjičenika za ratni zločin u Sisku 1991. i 1992. godine Đuro Brodarac (67), tadašnji načelnik PU Sisak, Vladimir Milanković (49), tadašnji zapovjednik svih djelatnih i pričuvnih postrojbi u sastavu PU te Drago Bošnjak (53), pripadnik jedinice Vukovi pričuvnog sastava PU Sisak stigli su danas na Županijski sud u Osijeku. Tri policijska kombija pod pratnjom stigla su u dvorište suda pet minuta prije 14 sati.

Pročitajte i ovo Policija traga za osumnjičenima za ratne zločine u Baranji kazneno prijavljeni Policija traga za osmoricom zbog ratnih zločina u Baranji: "Ozljeđivali su ih, nanosili im patnju i bol, neki su se pokušali ubiti" Slika nije dostupna Spora pravda Ni nakon 20 godina se ne zna tko je ubio 19-godišnju Ljubicu Solar

Osumnjičena trojka odmah je odvedena do istražnog suca koji će ih ispitati. Na novinarski upit kako se osjeća Brodarac je, ne okrećući se, samo podigao ruke u lisičinama iznad glave. U iduća 24 sata na stol istražnog suca trebao bi stići istražni zahtjev Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku koje i vodi ovu istragu. U tom zahtjevu vjerojatno će se tražiti i određivanje pritvora. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene