Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izudarali ga šakama

Brač: Uhićen napadač na 19-godišnjeg Zagrepčanina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 23-godišnjeg mladić iz Supetra koji je u petak oko 3,30 sati u klubu ‘Havana’ u Supetru na Braču teško ozlijedio 19-godišnjeg Zagrepčanina, doznaje se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Policija je za napad na 19-godišnjeg Davora L. iz Zagreba osumnjičila Ivana G. (23) iz Supetra, koji je 19-godišnjaku u klubu ‘Havana’ prišao dok je ovaj sjedio za šankom.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Tučnjava u Supetru (Foto: Facebook/DVD Supetar) Zločin iz mržnje Za napad u Supetru uhićen još jedan 19-godišnjak

U društvu napadača bio je još jedan mladić, pa su dvojica Davora L., koji je čekao piće, izudarali šakama po glavi i tijelu.

Devetnaestogodišnji Zagrepčanin se još uvijek nalazi na liječenju u Kliničkom bolničkom centru u Splitu i to zbog krvarenja u rožnici desnog oka, prijeloma nosne kosti s pomakom i potresa mozga. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene