Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bombaški napad na sjeverozapadu Pakistana, najmanje 25 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 25 ljudi izgubilo život danas u samoubilačkom napadu na sjeverozapadu Pakistana, objavila je državna televizija i čelnici.

Napad se dogodio na skupu mjesnih dužnosnika u selu Zarghon, pokraj gradića Darre Adama, izjavio je Shireen Khan, načelnih tamošnje sigurnosne službe.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Deseci osoba su ubijeni i ranjeni, rekao je u telefonskom razgovoru za novinsku agenciju France Presse, dodajući da je pronađena glava samoubojice.

Televizija javlja da je u napadu stradalo najmanje 25 ljudi.

U drugom samoubilačkom napadu, u petak u Mingori, na sjeverozapadu Pakistana, ubijeno je najmanje 38 osoba, a 80 je ranjeno.

Napad se dogodio na ukopu policajca u Mingori, kojemu je nazočio velik broj ljudi. Policajac je poginuo u napadu u dolini Swat, gdje se pakistanska vojska već mjesecima bori s islamistima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene