Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Rijeke

Bježali od policije pa se zabili u kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći na cesti Matulji - tunel Učka kada se volkswagen polo pri bijegu pred policijskom potjerom sudario s teretnim vozilom, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Sudar se dogodio u 10,30 sati kada je 19-godišnjak iz Svetoga Ivana Zeline, vozač pola bjelovarskih registarskih oznaka, na ravnom dijelu ceste prešao na lijevi kolnički trak te udario u kamion. Vozač pola teško je ozlijeđen, a njegova 21-godišnja suputnica s bjelovarskog područja lakše te su oboje prevezeni u riječki Klinički bolnički centar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

I dvojica policajca koji su bili uz cestu u trenutku sudara lakše su ozlijeđeni krhotinama vozila. Policija je bila u potjeri za 19-godišnjim vozačem još s područja Istre, ističe policija ne navodeći zbog čega. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene