Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći na cesti Matulji - tunel Učka kada se volkswagen polo pri bijegu pred policijskom potjerom sudario s teretnim vozilom, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.


Sudar se dogodio u 10,30 sati kada je 19-godišnjak iz Svetoga Ivana Zeline, vozač pola bjelovarskih registarskih oznaka, na ravnom dijelu ceste prešao na lijevi kolnički trak te udario u kamion. Vozač pola teško je ozlijeđen, a njegova 21-godišnja suputnica s bjelovarskog područja lakše te su oboje prevezeni u riječki Klinički bolnički centar.

Vezani članci Vedrana Šimundža-Nikolić Nevjerojatno objašnjenje pomoćnice ministra nakon blamaže u slučaju Zorana Mamića: "Nećemo svaki put mijenjati zakon zato što je neki sud nešto procijenio ovako ili onako" Mislav Bago Komentar Mislava Bage: "Nakon izricanja bilo koje pravomoćne presude domoljubi uglavnom svoj put u slobodu nalaze u BiH, gdje otkrivaju drugu domovinu"

I dvojica policajca koji su bili uz cestu u trenutku sudara lakše su ozlijeđeni krhotinama vozila. Policija je bila u potjeri za 19-godišnjim vozačem još s područja Istre, ističe policija ne navodeći zbog čega. (Hina)