Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani pomogli

Bjelovarskog pljačkaša odali pokvareni zubi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani na objavljenoj fotografiji prepoznali pljačkaša, kojeg su najvjerojatnije odali pokvareni zubi.

Razbojništvo 3. travnja u uredu za otkup zlata i srebra u središtu Bjelovara počinio je 26-godišnjak, priopćeno je iz policije. Odluka bjelovarske policije da objavi fotografiju pljačkaša i građane zamoli za pomoć urodila je plodom.

Pročitajte i ovo Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici

Naime, iz policije je potvrđeno da je ovih dana uspješno razriješeno i drugo razbojništvo koje se dogodilo u samom središtu grada u Uredu za otkup zlata i srebra, vlasništvo riječke tvrtke Auro Domus.

Provedenim istraživanjem utvrđeno je da je 26-godišnji hrvatski državljanin 3. travnja u večernjim satima u Bjelovaru na adresi Šetalište dr. Ivše Lebovića počinio kazneno djelo razbojništva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je pušten na slobodu a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave,priopćeno je iz policije.

Podsjetimo, spomenuti Ured tada je u kratkom roku opljačkan drugi put i to po sličnom scenariju. Mlada djelatnica, ista ona koja je radila i u vrijeme prve pljačke sredinom ožujka, ovog puta uspjela je zamijetiti da razbojnik ima vidljivo pokvarene zube. Pretpostavlja se da je taj detalj najviše i pomogao policiji da ga otkrije.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene