Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bjelovar: Ranio maskiranog lopova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maskiranog lopova pri pokušaju provale ranio je jutros u Bjelovaru 57-godišnji A.B., muž vlasnice ugostiteljskog objekta, priopćila je večeras bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Lopov se s torbom u kojoj je bio alat za provalu popeo na krovište ugostiteljskog objekta "92", odakle se spustio u dvorište stambenog dijela u kojemu živi vlasnica s obitelji. Njezina muža probudila je buka te je iz kase uzeo pištolj, koji posjeduje legalno, i sišao u dvorište. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I to se radi! 'Maskirali' ilegalne građevine, a inspekciji dojavili da su ih srušili Slika nije dostupna Snimio ih svjedok Krenuli opljačkati blindirani kombi, a onda pobjegli - BEZ novca!

Zamijetio je maskiranu osobu koja je krenula prema njemu
držeći u ruci nož, repetirao je pištolj i povikao: "Stoj, pucat ću!" 

Budući da se napadač oglušio na njegov povik i podigao ruku u kojoj je držao nož, A.B. je ispalio hitac koji je napadača pogodio u desnu šaku. 

Nakon toga svladao je lopova te ga zadržao do dolaska policije i hitne medicinske pomoći.

Ranjeni lopov prevezen je u bjelovarsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, a policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo teške krade provaljivanjem u pokušaju i kažnjivo djelo prijetnje.

Sve spoznaje vezane uz uporabu vatrenog oružja bit će proslijeđene Općinskome državnom odvjetništvu u Bjelovaru uz posebno izvješće, navodi se u policijskome priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene