Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to se radi!

'Maskirali' ilegalne građevine, a inspekciji dojavili da su ih srušili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojici investitora u Istri koji su 'maskirali' nelegalne građevine, a inspekciji javili da su ih srušili, one će biti srušene, izvijestilo je danas Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.

Danas je u planu uklanjanje betonske temeljne ploče na području Marlere pokraj uvale Bucarola u općini Ližnjan koju je 'investitor maskirao zemljom'. Na području Fažane će investitoru koji je podrum zatrpao iskopnim materijalom doći 17. i 18. svibnja inspekcija, a ugovorni izvođač otkopati i ukloniti podrum.

Pročitajte i ovo Rušenje bespravnih objekata u Istri - 7 Bageri u akciji FOTO Počelo rušenje bespravne gradnje na obali: Vlasnici se žale da imaju sve dozvole, državni inspektor spominje falsifikate Slika nije dostupna Bespravna gradnja Počelo rušenje bespravnih objekata na Murteru

>> Kreće rušenje u Zagrebu: Prva lokacija - Gajeva ulica

'U oba slučaja investitori su građevinsku inspekciju obavijestili kako su postupili po rješenju i uklonili bespravne građevine, međutim kontrolnim očevidom na terenu je utvrđeno da su samo 'maskirali' nelegalne gradnje', stoji u priopćenju Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene