Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojici investitora u Istri koji su 'maskirali' nelegalne građevine, a inspekciji javili da su ih srušili, one će biti srušene, izvijestilo je danas Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.


Danas je u planu uklanjanje betonske temeljne ploče na području Marlere pokraj uvale Bucarola u općini Ližnjan koju je 'investitor maskirao zemljom'. Na području Fažane će investitoru koji je podrum zatrpao iskopnim materijalom doći 17. i 18. svibnja inspekcija, a ugovorni izvođač otkopati i ukloniti podrum.

Vezani članci Obala u Dubrovniku A kažu da zakoni vrijede jednako za sve: Investitor gradnjom uništio pomorsko dobro pa nakon kazne - nastavio graditi Slika nije dostupna Kako će izgledati legalizacija bespravne gradnje - na rate!

>> Kreće rušenje u Zagrebu: Prva lokacija - Gajeva ulica

'U oba slučaja investitori su građevinsku inspekciju obavijestili kako su postupili po rješenju i uklonili bespravne građevine, međutim kontrolnim očevidom na terenu je utvrđeno da su samo 'maskirali' nelegalne gradnje', stoji u priopćenju Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook