Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan na mjesec dana

Bivšem Kerumovom tjelohranitelju određen zatvor, sumnjiče ga za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnjem boksačkom prvaku i Kerumovom tjelohranitelju, koji je osumnjičen za ubojstvo, određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Kaštelaninu A.B. (29), koji je osumnjičen da je u srijedu ujutro iz vatrenog oružja u Grljevcu kod Podstrane ubio 43-godišnjeg M.B.K., sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečni zatvor, doznaje se na tom sudu.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

>> Pucnjava kod Splita: Ubijen muškarac, policija uhitila bivšeg Kerumovog tjelohranitelja

Sudac istrage je prihvatio prijedlog Državnog odvjetništva da se A.B. zatvori zbog opasnosti utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Neslužbeno se doznaje kako se osumnjičeni pred sucem istrage branio šutnjom. Njegov branitelj najavio je žalbu na rješenje o otvaranju istrage.

Mediji nagađaju kako je osumnjičeni, nekadašnji prvak u boksu i bivši tjelohranitelj splitskog gradonačelnika Željka Keruma, bio u sukobu s ubijenim, inače od ranije poznatog policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene