Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se opirao uhićenju

Pucnjava kod Splita: Ubijen muškarac, policija uhitila bivšeg Kerumovog tjelohranitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas je došlo do pucnjave u mjestu Grljevac kod Podstrane i pored Splita, u kojoj je ubijen muškarac.

Do pucnjave je došlo oko 1:40 sati, kad je napadač iz vatrenog oružja pucao u 43-godišnjeg M.B.K. i usmrtio ga. Iz PU splitsko-dalmatinske doznajemo kako je policija uhitila sumnjivca te da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..." Narkobande u Švedskoj - 4 Donosi Provjereno Zemlja iz snova postala je pakao! Danju i noću odjekuju pucnjevi, djeca izvršavaju ubojstva: "Dobiju dvije-tri godine u domu, a ostane im 10.000 eura"

>> Pucao u djevojčicu jer je zamijenio s TVOROM!?

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, uhićeni osumnjičeni za ubojstvo je majstor borilačkih vještina A.B., koji je i bivši Kerumov tjelohranitelj. Motiv ubojstva navodno je dugovanje novca.

Ubijeni muškarac već je otprije poznat policiji,a bio je osuđen i za ubojstvo na zatvorsku kaznu u trajanju od 12 i pol godina. S policijom je imao posla i zbog droge, no optužnica protiv njega u vezi s drogom odbačena je 2010. godine, zbog pogreške tijekom kriminalističke istrage.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene