Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo 20-godišnjak

Biciklist udario u teretno vozilo i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći danas oko 11,15 sati na području mjesta Stari Laz, u Gorskom kotaru, smrtno je stradao 20-godišnji vozač bicikla, prilikom udara u teretno vozilo delničkih registarskih oznaka, doznaje se u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Službenici Policijske postaje Delnice očevidom su utvrdili kako je 20-godišnji mladić iz Starog Laza, vozeći bicikl cestom prema Mrkoplju u zavoju izgubio nadzor nad biciklom te prešao na suprotnu stranu kolnika. Pri tome je udario u teretno vozilo Scania s priključnim vozilom, koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Teretno vozilo delničkih registracija vozio je 24-godišnjak s područja Vrbovskog. Od zadobivenih ozljeda 20-godišnji vozač bicikla je preminuo na mjestu prometne nesreće. Drugih ozlijeđenih osoba nije bilo, navodi policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene