Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stara poznanica policije

Baka od 77 godina pokušala prodati tuđi stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S.P., 77-godišnja stara poznanica zagrebačke policije uhićena je ponovno prošlog tjedna.

Starica je, naime, pokušala prodati tuđi stan, piše Jutarnji list. Ona je, uz pomoć Ž. I. (50) iz Osijeka, prodavala stan na Črnomercu u kojem nitko ne živi i u vlasništvu je M. M. (83), nastanjenog u Srbiji. Snaha vlasnika stana L. S. (51) povremeno je navraćala da bi uzela račune za režije. Vlasnik je, međutim, doznao da se njegov stan u Zagrebu nudi na prodaju. Nazvao je snahu koja je pronašla oglas kojim agencija za nekretnine nudi na prodaju stan njezina svekra. Ne otkrivajući tko je, snaha se kao zainteresirani kupac počela detaljnije raspitivati o dokumentaciji te je doznala da se stan prodaje na temelju punomoći vlasnika. Nakon što je s agencijom dogovorila razgledavanje stana, javila se policiji, piše Jutarnji. Razgledavanje stana za vlasnicu agencije J. A. (50) bilo je drukčije nego inače. Umjesto obrađivanja kupaca, morala je uvjeravati policajce da nema veze s prijevarom. Objasnila je kako je posredovanje u prodaji preuzela nakon što joj je S.P. predočila i predala ovjeren prijevod sa srpskog punomoći stvarnog vlasnika, kao i ključeve stana.

Pročitajte i ovo Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu Ilustracija Stan u Dubrovniku Javili su se na oglas na društvenoj mreži, ali ubrzo su shvatili da moraju pozvati policiju

Došla u policiju promijeniti dokumente

Prijavljena je za pomaganje jer je nudila stan na prodaju bez originalne punomoći. Policajci su se dali u potragu za starom poznanicom, ali joj mjesec i pol nisu uspjeli ući u trag. Na kraju je osumnjičena u petak sama došla u policiju u kako bi promijenila osobne dokumente te je uhićena, piše Jutarnji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene