Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio nadzor nad vozilom

Automobilom sletio u jarak dubok dva metra, poginula suvozačica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na otoku Krku, poginula je 60-godišnja žena iz Bjelovara, a još dvije osobe su ozlijeđene, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Nesreća se dogodila oko 18 sati na Krčkoj magistrali između Krka i Punta kada je 31-godišnji vozač ‘peugeota 306’, koprivničkih registracijskih oznaka, iz neutvrđenog razloga skrenuo na lijevu stranu kolnika.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

‘Peugeot’ je okrznuo ‘škodu octaviu’ njemačkih nacionalnih oznaka, pri čemu je vozač ‘peugeota’ izgubio nadzor nad vozilom te je automobil sletio u jarak dubok dva metra i prevrnuo se na krov.

Poginula je 60-godišnjakinja, suvozačica u ‘peugeotu’. Vozač ‘peugeota’ i druga suvozačica su ozljeđeni te su prevezeni u Klinički bolnički centar u Rijeci. Okolnosti nesreće se utvrđuju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene