Obavijesti Video Pretražite Navigacija
udaljen iz službe

Policajac iz Požege prijetio ženi, neovlašteno je snimao i nametljivo se ponašao pa završio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske priveli su svog kolegu nakon što su nad njim proveli istraživanje te ga sumnjiče da je prijetio 47-godišnjakinji s područja Velike, nametljivo se ponašao te je neovlašteno snimao.

50-godišnjeg policajca, koji je nakon istrage udaljen iz službe, a protiv njega se pokreće i disciplinski postupak, sumnjiče da je od srpnja 2020. do veljače 2021. godine počinio kaznena djela Prijetnja, Nametljivo ponašanje i Neovlašteno snimanje.

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća na području Požege u kojoj osumnjičeni boravi i automobil kojim se koristi te je pronađen pištolj za koji je posjedovao oružni list za držanje i nošenje oružja.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku, javila je PU požeško-slavonska.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene