Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posljednje ušminkavanje Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se završavaju posljednje pripreme za sutrašnji dolazak američkog predsjednika Georgea Busha. I cijeli će grad, barem onaj dio pored kojeg će prolaziti Bush, morati izgledati besprijekorno.

Cijelim putem slavnog predsjednika pratit će izvješene i hrvatske i američke zastavice, a vi koji živite u zoni Busheva prolaska ta ćete dva dana smeće morati odlagati unutar svoje zgrade jer će se svi kontejneri za smeće ukloniti s ceste.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uloženo u cvijeće, ali ne i u pothodnike Ima li u Gradu novca i za osobe s invaliditetom? Slika nije dostupna Prvi zahtjev Ustavnom sudu zbog parkiranja na Gornjem gradu

Posebno uređenje dobit će Gornji grad, gdje će Bush provesti većinu svoga posjeta Zagrebu, pa će se tako i obratiti građanima Hrvatske s Markova trga. Dočekat će ga i šareni glazbeni program, a one koji požele doći na Bushevo obraćanje, dočekat će nove zabrane. Zabranjeno je donošenje hrane i pića, kišobrana, pirotehničkih sredstava, upaljača, šibica i sl.

Policija je raspoređena po cijelom gradu, a posebno osiguranje biti će oko hotela Westin, gdje će Bush prespavati u luksuznom predsjedničkom apartmanu na 180 četvornih metara.

A dok će njezin suprug razgovarati sa čelnicima naše države, prva dama SAD prvu će večer provesti u društvu Milke Mesić, naše prve dame, a u subotu društvo će joj praviti Mirjana Sanader.

Više pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene