Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže 2018.

Posljednja saznanja o BMW-u i5

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treći bi model iz BMW-ove serije i na tržište navodno trebao stići tijekom 2018. Tako barem tvrdi Auto Bild koji je, pozivajući se na insajdere, otkrio još nekoliko pojedinosti o ovom modelu.

 

Konkretnije, ovaj njemački magazin navodi kako će i5 pokretati plug-in hibridni pogonski sklop sličan onome u konceptnom hibridu serije 5 GT, a trebalo bi se dakle raditi o kombinaciji benzinskog te dva električna motora, jedan sprijeda, a drugi smješten otraga, kombinirane snage oko 650 KS.

Električna će mu se autonomija kretati oko 125 km, a nadalje, doznajemo kako bi se budući i5 trebao bazirati na produljenoj izvedbi serije 5, koja je prvenstveno namijenjena kineskom tržištu te kako će na dizajn veliki utjecaj imati sljedeća serija 7, kao i prethodni i modeli. Što se dimenzija tiče ovaj će automobil otprilike odgovarati modelu serije 6 GranCoupe.

U BMW-u navodno planiraju godišnju proizvodnju od oko 30.000 primjeraka, a cijena će mu se kretati vjerojatno oko 100.000 Eura.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene